A.T. Nederland » Projecten

Een greep uit onze vele projecten

Hoofdkantoor Belastingdienst


Een enorme uitdaging! Gedurende ruim 3 jaren hebben wij gewerkt aan de nieuwbouw van twee kantoortorens en de renovatie van de bestaande kantoren te Apeldoorn. In een v.o.f. met MAT afbouw uit Zaltbommel hebben we gezamenlijk voor bijna 6.000.000,-- aan afbouwwerkzaamheden verricht. Voor ons bedrijf hebben wij louter met duurzame en exlusieve materialen gewerkt...
lees verder


Modecentrum


Dit projekt onderscheidt zich door complexiteit. Koven in alle vormen en maten, gecombineerd met geperforeerde plafonds, geven een prachtig beeld van wat er tegenwoordig mogelijk is in de droge afbouw.
Al in de ruwbouwfase zijn wij met de aannemer mee gaan bouwen om hier de planning te kunnen halen. lees verder

Lukas Gelre ziekenhuis


Ook het grootste projekt uit de geschiedenis van ons bedrijf heeft in Apeldoorn plaatsgevonden. Van april 2005 t/m begin 2009 hebben wij met vele monteurs gewerkt aan bijna 70.000 m2 metalstud scheidingswanden en evenzoveel systeemplafonds. In de piekperiode werkte we met wel 70 monteurs aan dit projekt. Voor ons is dit projekt ook een bevestiging geweest dat de aanpak werkt...
lees verder


Stadhuis Vianen


In dit projekt hebben we kunnen laten zien dat de mogelijkheden met gips en gipsprodukten bijna onuitputtelijk zijn. Alleen met de beste monteurs kan er gerealiseerd worden wat architect en opdrachtgever beoogden bij het voorschrijven van de materialen.
Aan de buitenzijde is dit monument geconserveerd gebleven en aan de binnenzijde verdiend dit projekt een prijs voor innovatie en vernieuwing.
lees verder