A.T. Nederland » Werkwijze

Afspraak is afspraak...

Onze werkwijze


De start: Voor nieuw te starten projecten, de afbouw van nieuw of te revitaliseren vastgoed, vinden de eerste gesprekken plaats met ons hoofdkantoor in Breda. Hier wordt de omvang van het project bekeken en besproken en de materiaalkeuze vastgelegd. Dit is het vertrekpunt voor onze adviseurs, tekenaars en calculators. Breda blijft de plek, van waaruit uw project wordt aangestuurd.


De uitvoering: Tijdens de uitvoering van het project werkt A.T. Nederland samen met locale montageploegen. Vaklui die hun deskundigheid bewezen hebben. Deze werkwijze bespaart u een groot aantal uren. Bovendien werkt u samen met mensen die uw omgeving kennen en uw taal spreken.
Tijdens de gehele uitvoering van het project hebt u twee vaste aanspreekpunten. De werkvoorbereider is op de hoogte van alle details en altijd bereikbaar op ons hoofdkantoor in Breda. De projectleider is met grote regelmaat op de bouwplaats aanwezig. Hij bewaakt de voortgang en staat borg voor de efficiŽnte aansturing van het gehele werk.

 

De nazorg: A.T. streeft erna om langdurige relaties met onze opdrachtgevers aan te gaan. Dit impliceert dat de klant dus tevreden moet zijn over de uitvoering en de kwaliteit van het geleverde produkt. Uit het feit dat onze opdrachtgevers steeds terugkeren voor vervolgprojekten blijkt dat deze werkwijze aanslaat.