A.T. Nederland » Wie zijn wij

De klant is bij A.T. nog altijd koning

Wie zijn wij


Naast het management bij A.T. Nederland zijn er op de afdelingen administratie, calculatie, verkoop, werkvoorbereiding en engineering, en projektleiding nog eens 11 medewerkers in de weer om de projekten te realiseren. Op de projekten werken we gemiddeld met 80 tot 100 monteurs.

Voor klanten, onderaannemers, leveranciers, maar ook voor onszelf en de medewerkers hebben wij een visie en een missie geformuleerd.


Visie


A.T. Holding, het moederbedrijf van A.T. Nederland B.V. ziet dat er in de markt een verschuiving gaande is in de wijze waarop partijen samenwerken. Van volger en uitvoerder worden afbouwers steeds meer bouwpartner. Een verschuiving dus van productie- naar prestatie denken. Uiteindelijk zal er dan een z.g.n. duits model ontstaan waarbij hoofdaannemer, installateur en afbouwaannemer naast elkaar opereren.

Binnen dit bewegingsproces probeert A.T. Holding BV haar positie voor de lange termijn veilig te stellen. Dit vereist continue verbreding van kennis en feeling met de dynamische markt.

Missie


A.T. Holding BV heeft twee werkmaatschappijen die aan de bovenkant van de markt willen opereren. Projecten als afbouwer willen we alleen als partner bouwen en het beleid is erop gericht duurzame relaties aan te gaan met klanten, leveranciers, onderaannemers en andere belangengroepen.Management


Bart van Eijck

Bart is verantwoordelijk voor het bedrijfsburo. Calculatie, inkoop en werkvoorbereiding zijn bij hem in gedreven handen.


Pieter van Herk

Pieter van Herk is uw partner als het gaat om algemene en commerciŽle zaken.


Peter Zwaal

Peter Zwaal is uw partner als het gaat om produktie en uitvoering